Ondersteuning
ICT voor ICT bedrijven


RVS ICT Barneveld werkt regelmatig voor andere ICT bedrijven. Onze kennis en expertise kan tegen een schappelijk tarief worden ingehuurd.
O.a. als u voor een opdrachtgever een groot project uit moet voeren en handen te kort komt, maar bijvoorbeeld ook als het een project betreft dat buiten het kennisgebied van uw bedrijf valt.
U kunt met een gerust hart het hele project uit handen geven aan RVS ICT Barneveld, maar u kunt ook zelf de regie in handen houden.
Ook doet RVS ICT Barneveld regelmatig ad-hoc klussen die snel moeten gebeuren. Zo kunt u te allen tijde (ook als uw bedrijf even in een drukke periode zit) toch goede dienstverlening bieden aan uw klanten.
RVS ICT Barneveld is erg flexibel. U belt, en er is altijd iets te regelen!

ICT voor ICT afdelingen

RVS ICT Barneveld werkt ook voor grote bedrijven die een eigen systeembeheer afdeling hebben. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een project zoals een desktop - of server migratie of de implementatie van een nieuw email-systeem. Het omzetten van webservers, het implementeren van een nieuwe internetverbinding, verhuizingen, enz.
Ook gebeurt het wel eens dat een medewerker van de afdeling systeembeheer tijdelijk zijn functie niet kan uitoefenen. Ook in zo'n geval kan RVS ICT Barneveld u van de juiste mensen voorzien die 1e of 2e lijns support overnemen.
© Copyright 2008 RVS ICT Barneveld RVS ICT Barneveld - 0342 71 24 64
Energieweg 23
3771 NA barneveld
ICTvoorMKB | ICTvoorICT | overNETVANCED | Referenties | Contact